Egy tökéletes csapat

Egy vállalat élete nem mindig egyszerű egyenesen felfelé ívelő vonalat mutat. Számos megtorpanás, néhány alkalommal hanyatlás is jellemezheti. Ezzel nincs is semmi probléma, ha ezeken túl tud lendülni a szervezet és a vállalat is. Azzal azonban már van, ha hosszabb időn keresztül egy megtorpant helyeztben, stagnáló működésben ragad. Ennek számos oka lehet, nyilván ha ennek felkutatása sikeres, akkor minden további nélkül meg lehet oldani, azonban ha a probléma rejtve marad, a megoldás sem kerülhet felszínre.

Mit tehetünk azonban ebben az esetben? Semmiképp sem szabad kétségbe esni. Külső szakértők segítségét lehet, kérni, akik ilyen helyzetben teljes átvilágítás után rámutatnak arra a területre, ami fejlesztésre szorul, vagy épp súlyos működésbéli hibákat tartalmaz. Általában azoknál a vállalatoknál, ahol ennyire megtorpant helyzet és stagnáló működés jellemző, és sem partnerek tekintetében fennálló, sem gazdasági ok nem áll a megtorpanás mögött, a HR osztály lesz az a terület, ami fejlesztésre, átalakításra szorul annak érdekében, hogy a vállalat újra fejlődő és aktív mozgást mutasson a piacon.

Az én számomra ebben a helyzetben a megoldást egy tökéletes kis csapattal való együttműködés hozta. A https://kogwheel.com/hu/ egy tökéletes kis csapat, akik a Hr területeken kínáltak számomra áttörő segítséget és így sikereket. A szervezet működését és felépítését tekintve számos alkalommal komoly szakmai háttérre és tudásra van szükség ahhoz, hogy az ne csak elvégezze a rá rótt feladatokat és munkát, hanem hatékonyan és jövőbe mutatóan tudjon működni hosszú távon is. A pszichológusokból és kommunikációs szakemberekből álló kis csapat hatalmas segítséget és támogatást nyújtott a vállalat humánpolitikai munkatársai számára. Nem panaszkodhatok, ők is egytől egyig tökéletes szakembere, komoly szakmai tapasztalatokkal, azonban kívülről számtalan jó ötlet és hatékony módosítási javaslat érkezett a kogwheel munkatársai részéről, amik újra felszálló ágra segítettek terelni a vállalati működésünket. Azt gondolom örök életemre hálás leszek nekik ezért, és ezt nekik is többször elmondtam már.

Szólj hozzá!